Logotipo

Trening scurt

trening scurt Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
trening scurt Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
trening scurt Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
trening scurt Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Trening scurt

Cum sa alegi Trening scurt?

Cine a spus cu directia de un hanorac negru cu trening scurt nu te ajuta cu destinatia de a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu directia de a crea un efect in special spre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu directia de a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti cumpara o tinuta riscanta, care iti efectua cu fermitate senzatie.

Un costum alb sau bej dulce, impecabil si elegant, cu sandale rosii cu toc, sofisticate, moderne si izbitoare, ar fi zece din combinatiile noastre preferate.

Daca esti o iubitoare de look total, stii deja cum sa combini pantofii rosii. Ne-a favorit tendinta total look-ului alb pentru sezoanele mai calde. Cand se apropie iarna si lunile reci, rosul ar fi o culoare de mica succes. Un ton cu personalitate, elegant si sofisticat, cu care te poti imbraca dintre cap pana in picioare cu directia de a-ti pune in valoare stilul.

La acest mix includeti o geanta neagra din piele artificiala sau trening scurt ca a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa dvs. este foarte lunga. Daca va convine sa fiti la moda, ai noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o necesitate in acest sezon.

La acest mix alegeti o geanta neagra din piele artificiala sau o curea cu directia de a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa tine este foarte lunga. Daca iti convine sa fiti la moda, ai noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o necesitate in acest sezon.

In ambele cazuri, iti recomandam sa lasati pantofii in fundal. Alege o sandala sau o pereche de pantofi negri, astfel incat fusta si topul sa fie in centrul atentiei.

Alegeti trening scurt de acest tip si adaugati orice accesoriu. Ochelari de soare, carlige cu perle sau bentite extravagante. O camasa alba frumoasa nu are necesitate de nimic altceva decat sa fie purtata cu stil.