Logotipo

Rochii smart casual

rochii smart casual Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
rochii smart casual Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Rochii smart casual

Cum sa alegi Rochii smart casual?

Uneori ar fi greu sa ai o tinuta care sa fie calduroasa, confortabila si usor de asamblat. De aceea, iubim rochii smart casual si suntem fani aveti purtarii lor cu tot felul de tinute.

Puloverele sunt, fara indoiala, cele mai confortabile articole de imbracaminte dintre orisicare garderoba. Cu toate acestea, este de obicei combinat cu articole de imbracaminte de acelasi stil, fie pantaloni de trening, fie blugi.

O culoare care reuseste sa uneasca stilurile si care a devenit cinci printre cele mai vazute in sezonul trecut. Daca aveti o rochie roz, sunteti in locul potrivit. Astazi, discutam despre combinatiile cu cesta culoare, concentrandu-ne pe haina noastra preferata, rochiile.

In cadrul gamei cromatice, exista un ton incalzit care da mult de vorbit. Este vorba de rochii smart casual. In toate tonurile sale, de la nude la fucsia.

Un mix care pare imposibil si totusi este pur trend. Un mix care a fost considerat incompatibil de-a lungul timpului si care nu este. Rosu si roz ar fi combinatia castigatoare. Combinarea pantalonilor rosii cu o bluza roz este perfect posibila daca are sens.

Datorita contrastului pe care il genereaza, 4 intre culorile care arata cel mai bine cu maro este movul. In toate versiunile sale, paleta acestei culori arata foarte in stil corect cu maro. Mauve, liliac electric, mov... Alege tonul pe care il doresti, cu directia de ca veti avea un look minunat, indiferent de alegerea ta.

In zilele noastre, nu mai ar fi lipsa sa porti tocuri inalte cu privire la a arata elegant. Combina rochii smart casual cu adidasi albi ca un look irezistibil!