Logotipo

Pantofi haven

pantofi haven Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
pantofi haven Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Pantofi haven

De unde sa cumperi Pantofi haven?

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti suplimenta si doi accesorii asortate, cum ar fi o geanta de rafie sau niste pantofi haven uimitori.

Pe de alta parte, poti oricand sa adaugi cinci accesorii, desi iti indemnam sa optezi cu destinatia de un imprimeu colorat sau un top strident.

Yin si yang in look-ul tau functioneaza! Stii, combinarea camasii negre cu pantaloni albi este 7 intre optiunile pe care ti le propunem ca a arata perfect.

Un look elegant, ideal pentru a merge la birou sau cu scopul de a iesi la o petrecere. Combinarea pantofi haven cu o camasa alba ofera o scurta varietate de stiluri. Daca esti in cautarea a ceva mai elegant, combina o fusta intre crep cu o pereche de pantofi cu toc si suplimenta o camasa alba.

Contrastul printre o culoare vibranta, care ademeni atentia, si o nuanta inchisa, rece, ofera un rezultat incredibil. Contrariile se atrag, iar combinarea pantalonilor bleumarin cu orisicare alt element in portocaliu neon nu iti face decat sa iti ofere un procedeu inedit.

Tinutele armonioase in aceste culori nu pot avea cu directia de rezultat decat un singur lucru: un look grozav! Combina pantalonii rosii cu o bluza sau o camasa roz intre aceeasi tesatura. Acest fapt va va oferi un mod care nu iti trece neobservat. Indraznesti sa incalci cesta lege clasica?

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu scopul de o fusta midi printre bumbac cu pantofi haven si o camasa alba.