Logotipo

Geanta furla metropolis mini

geanta furla metropolis mini Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Geanta furla metropolis mini

Cum sa alegi Geanta furla metropolis mini?

Poate pentru amestecurile indraznete nu sunt genul tau. De aceea, va aducem si o varianta foarte fresh de a combina o fusta alba de care te veti indragosti. Este de ales o camasa sau geanta furla metropolis mini in acelasi ton cu partea de jos cu scopul de a crea un total look perfect.

Daca esti 9 intre cele carora le place sa urmeze ultimele tendinte si indraznesti cu orice, avem tinuta fara cusur ca tine. Combinarea unei rochii roz cu elemente portocalii ar fi una intre combinatiile de top in randul fashionistelor.

Orice pantalon verde intr-un desen imprimat (cum este cazul pantalonilor verzi militari) arata in mod corect cu rufe deschise, fie cu destinatia de sunt in tonuri albe sau nude. Combinarea acestor patru piese creeaza echilibrul perfect de care tinuta ta are nevoie, creand un contrast optim. In plus, arata si mai corect daca va iei niste adidasi asortati, care sa aiba un detaliu sau un punct de culoare cu imprimeul pantalonilor.

Cine a spus ca un hanorac negru cu geanta furla metropolis mini nu poate fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu destinatia de a crea un efect unic inspre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu privire la a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei obtine o tinuta riscanta, care va realiza cu siguranta senzatie.

Cine a spus cu privire la un hanorac negru cu o fusta nu te ajuta cu destinatia de a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi pentru a crea un efect anume catre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta ca a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti descoperi o tinuta riscanta, care va genera cu incredintare senzatie.

La acest mix includeti o geanta neagra din piele artificiala sau o curea cu privire la a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa tine este foarte lunga. Daca iti place sa fiti la moda, aveti noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o necesitate in acest sezon.

Daca geanta furla metropolis mini nu sunt genul tau, versiunea cu pantaloni lungi relaxati si o camasa alba cu nasturi este cu directia de tine. Asortati o camasa alba cu pantaloni vaporosi in aceeasi nuanta. Lasa camasa sa cada in afara pantalonilor cu privire la un total look relaxat, supradimensionat. Perfecta cu privire la cumparaturi, vizitare a obiectivelor turistice sau plimbare.