Logotipo

Fusta din neopren

fusta din neopren Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Fusta din neopren

Cum sa alegi Fusta din neopren?

In cadrul gamei cromatice, exista un ton incalzit care da mult de vorbit. Este vorba de fusta din neopren. In toate tonurile sale, de pe nude la fucsia.

Puloverele sunt, fara indoiala, cele mai confortabile articole de imbracaminte din oricare garderoba. Cu toate acestea, ar fi de obicei combinat cu articole de imbracaminte de acelasi stil, fie pantaloni de trening, fie blugi.

Pe de alta parte, poti oricand sa adaugi cateva accesorii, desi iti indemnam sa optezi cu scopul de un imprimeu colorat sau un top strident.

Poate cu privire la amestecurile indraznete nu sunt genul tau. De aceea, iti aducem si o varianta foarte fresh de a combina o fusta alba de care te vei indragosti. Este de iubit o camasa sau fusta din neopren in acelasi ton cu partea de jos cu scopul de a crea un total look perfect.

Culoarea care a captivat ultimele generatii si care s-a pozitionat cu directia de fiind preferata acestei veri. Da, ar fi vorba despre roz fucsia, culoarea care este mai sus de tot si care s-a strecurat in garderobele noastre. O culoare care ar fi mult mai putin decat o simpla tendinta si care a fost legata de evenimente precum lupta ca egalitate.

O fusta alba lunga poate arata foarte bine cu sandale cu platforma maro. Dar daca il asortezi si intr-un tricou basic simplu, gasesti tinuta perfecta.

Uneori ar fi greu sa aveti o tinuta care sa fie calduroasa, confortabila si simplu de asamblat. De aceea, iubim fusta din neopren si suntem fani ai purtarii lor cu tot felul de tinute.