Logotipo

Costume marsala

costume marsala Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Costume marsala

De unde sa cumperi Costume marsala?

Combinand costume marsala dintre satin roz cu pantofi albi, stim deja cu scopul de ar fi un look ideal pentru un eveniment special, cum ar fi o nunta sau o cina. Dar ce se intampla daca schimbam pantofii cu o pereche de pantofi sport? Ei bine, rezultatul este un look foarte cool si original, cu care poti functiona oriunde, intrucat rochia nu iti mai fi pentru noapte si va reduce efectul fix.

Contrastul din o culoare vibranta, care ademeni atentia, si o nuanta inchisa, rece, ofera un rezultat incredibil. Contrariile se atrag, iar combinarea pantalonilor bleumarin cu fiecare alt element in portocaliu neon nu iti genera decat sa va ofere un soi inedit.

O pereche de pantaloni bleumarin cu un pulover roz ar fi un look perfect de primavara. Albastrul marin se potriveste de minune cu tonurile de roz, mai ales cu nuantele mai deschise.

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu scopul de o fusta midi printre bumbac cu costume marsala si o camasa alba.

In plus, in momentul cand aveti de gand sa combinati culorile mai mai retrase ca a poti descoperi un rezultat perfect, includeti o singura completare care sa dobandeasca un rol proeminent. Combina o camasa alba cu pantaloni negri si un colier cu verighete aurii - look-ul suprem!

Imprimeul animal print in toate versiunile sale (leopard, sarpe sau zebra) s-a impus cu autoritate. Combinarea unei camasi negre cu o fusta midi cu imprimeu este 3 intre tinutele noastre preferate. Negrul va permite sa contracarati putere vizuala a imprimeurilor si se combina cu toate stilurile.

Foloseste un hanorac albastru marin care sa se asorteze cu costume marsala si completa o bluza alba cu directia de a-i da o nota mai eleganta si mai distinsa. Fara indoiala, un look simplu care iti iti da un aer chic.