Logotipo

Camasa alba lunga

camasa alba lunga Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Camasa alba lunga

Cum sa alegi Camasa alba lunga?

Cine a spus cu privire la un hanorac negru cu camasa alba lunga nu te ajuta ca a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu destinatia de a crea un efect unic asupra look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta pentru a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti avea o tinuta riscanta, care va face cu incredintare senzatie.

In plus, pantalonii verzi kaki pot fi foloseste in orisicare epoca a anului, intrucat se adapteaza de minune atat la tinutele mai primavaratice, cat si la cele mai caracteristice anotimpului de iarna.

Tinutele armonioase in aceste culori nu pot avea cu destinatia de rezultat decat un singur lucru: un look grozav! Combina pantalonii rosii cu o bluza sau o camasa roz dintre aceeasi tesatura. Acest fapt va iti oferi un mod care nu iti trece neobservat. Indraznesti sa incalci cesta lege clasica?

Puloverele sunt, fara indoiala, cele mai confortabile articole de imbracaminte din fiecare garderoba. Cu toate acestea, este de obicei combinat cu articole de imbracaminte de acelasi stil, fie pantaloni de trening, fie camasa alba lunga.

Cine a spus pentru un hanorac negru cu o fusta nu te ajuta cu directia de a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu directia de a crea un efect in special spre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu directia de a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti gasi o tinuta riscanta, care iti face cu convingere senzatie.

Stil casual, informal si la moda. Un stil care, desi a inceput sa fie improvizat, a devenit unul sau doi din cele mai populare tendinte.

Combinarea camasa alba lunga cu blugi este 3 printre cele mai simple si mai comune compozitii stilistice. Si, in ciuda simplitatii sale, acest amestec functioneaza de minune. Iti indemnam sa il asortezi cu sase elemente: un blazer si tocuri. Aceasta tinuta care la prima vedere nu are nicio complicatie este ireprosabila ca a merge la serviciu.