Logotipo

Bocanci pepe jeans

bocanci pepe jeans Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bocanci pepe jeans Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bocanci pepe jeans Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bocanci pepe jeans Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bocanci pepe jeans Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bocanci pepe jeans

Cum sa alegi Bocanci pepe jeans?

Combinarea bocanci pepe jeans cu o fusta intre denim in acelasi ton este un look perfect cu destinatia de a iesi la un pahar de vorba in weekend. Atunci cand cumparati 2 articole de imbracaminte in aceeasi nuanta, o resursa importanta este sa iti jucati cu tesaturile si formele articolelor de imbracaminte. Combina o fusta mini dintre denim alb cu o camasa alba supradimensionata cu volum.

Indoiala sta in incaltaminte, propunerea noastra ar fi o pereche de adidasi albi. Acest element creeaza un contrast cu acest tip de pantaloni. Un look cu multa armonie si mod cu care nu veti trece neobservata.

Desi le folosim de obicei in tinutele sport, acest tip de modele te ajuta cu scopul de a fi combinat perfect cu fuste, pantaloni, camasi si chiar cu paltoane sau blazere. Trebuie doar sa le oferim accesoriile si culorile care se potrivesc pentru a exploata posibilitatile pe care le ofera.

Cine a spus pentru un hanorac negru cu bocanci pepe jeans nu te ajuta cu destinatia de a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu privire la a crea un efect unic inspre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu privire la a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti avea o tinuta riscanta, care iti genera cu incredintare senzatie.

Vara, rochiile albe sunt cele mai solicitate, iar daca exista o rochie care reprezinta acest sezon, cesta este necesar sa fie alba. Combinati o rochie in procedeu Ibiza cu elemente dintre rafie. Vei poti descoperi un mix de articole vestimentare care se asorteaza foarte bine si un styling ideal cu directia de o plimbare pe malul marii.

Daca esti o iubitoare de look total, stii deja cum sa combini pantofii rosii. Ne-a perferat tendinta total look-ului alb cu destinatia de sezoanele mai calde. Cand se apropie vara si lunile reci, rosul este o culoare de mare succes. Un ton cu personalitate, elegant si sofisticat, cu care te poti imbraca din cap pana in picioare cu scopul de a-ti pune in valoare stilul.

Un clasic care nu se demodeaza niciodata. Orice tip de bocanci pepe jeans, de pe blugi pana la pantaloni negri, arata bine cu acest articol de imbracaminte. Vei putea pune in evidenta partea de foarte mare a tinutei, purtand de asemenea o tinuta casual si naturala, ideala cu destinatia de zi de zi. Un hanorac gri nu te ajuta cu privire la a lipsi niciodata intre garderoba ta.