Logotipo

Bocanci oxford

bocanci oxford Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bocanci oxford

Cum sa alegi Bocanci oxford?

Este imposibil sa-ti complici viata cu bocanci oxford. Solutia cea mai practica si mai simpla ar fi de a opta cu directia de un aspect unicolor. Ia-ti rochia roz si combina-o cu o geanta si pantofi in acelasi ton. Aceasta este zece intre cele mai apetisante alternative disponibile astazi. Cu acest stil veti fi in tendinte si veti avea dreptate in toate versiunile sale. Roz pal, fucsia, roz pudrat sau nude.

Kaki ar fi o culoare grozava care se potriveste cu orice. Avand o nuanta inchisa, are o mica versatilitate si poate fi purtat cu tonuri mai intense si mai vesele, cum ar fi fucsia, rosu sau mov.

Daca fustele scurte nu sunt genul tau, iata un look grozav cu o fusta neagra lunga. Fustele lungi se potrivesc de minune cu sandale plate in momentul verii. Combina fusta neagra lunga cu un top cropped basic de orisicare culoare, material sau imprimeu si suplimenta o simpla sandala plata, fie pentru ar fi cu lopata sau cu barete.

Doua culori care din incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor opt tonuri nu te iti duce decat intr-un singur loc: un look de 10. Combinarea bocanci oxford cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.

Desi poate parea un look oarecum sobru, neutralitatea albului face cu destinatia de restul hainelor si accesoriilor dintre set sa iasa in evidenta. Prin urmare, chiar si intr-un top usor puteti profita la maximum de aceasta tinuta.

Dimpotriva, daca aveti pieptul mic, poti alege sa iti pui in evidenta spatele. Articolele de imbracaminte intr-un decolteu adanc in spate sunt ceea ce aveti nevoie. Un avantaj al pieptului mic ar fi acela de a putea merge fara sutien si de a purta haine care au documente frumoase. De asemenea, iti puteti concentra atentia catre zonei claviculei.

La acest mix includeti o geanta neagra dintre piele artificiala sau bocanci oxford cu destinatia de a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa domnia voastra ar fi foarte lunga. Daca va convine sa fiti la moda, gasesti noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o lipsa in acest sezon.