Logotipo

Bluza seara dama

bluza seara dama Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza seara dama Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza seara dama Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza seara dama

Cum sa alegi Bluza seara dama?

Cine a spus cu scopul de un hanorac negru cu bluza seara dama nu te ajuta ca a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi ca a crea un efect in general asupra look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu directia de a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei cumpara o tinuta riscanta, care va genera cu securitate senzatie.

Sa te gandesti ca 4 culori pe care nu le-ai mai amestecat niciodata au devenit noul alb si negru este practic perfect. Combina o rochie roz cu o geanta mini de culoare rosu aprins. Vei cumpara un look sofisticat si la moda, care nu va trece neobservat.

Asa cum s-a intamplat deja cu rosul si rozul, aceste sase culori care erau incompatibile au devenit in acest moment la moda impreuna. Albastrul si negrul, acel mix pe care l-ai respins atat de mult, a devenit un must cu privire la cei care se pricep mai mult la moda. Combinarea pantalonilor bleumarin cu articole vestimentare negre ar fi o combinatie infailibila, pe care nu ti-ai imaginat-o niciodata, dar care genereaza un rezultat irezistibil.

Pentru a integrala cesta tinuta, puteti alatura o curea de umar sau bluza seara dama pentru a-i da ultima nota de culoare de care are nevoie. In plus, daca vei poti cumpara cu directia de fusta sa aiba un imprimeu subtil, vei da si mai multa intensitate si textura combinatiei.

Fustele negre sunt ideale cu scopul de tinutele de seara. Combinarea unei fuste midi negre intr-un top de lenjerie in oricare ton ar fi o selectionare buna cu privire la o cina de seara sau un eveniment. Daca esti in cautarea unui stil elegant, opteaza cu destinatia de un top de lenjerie negru, daca, pe de alta parte, ar fi o cina mai casual cu prietenii alege un top de lenjerie de fiecare alta culoare.

In fine, daca esti dependenta de ultimele tendinte, opteaza pentru un pandantiv subtire si colorat cu scoici, cu scopul de a aduce prospetime look-ului total white.

Exista atat de multe tipuri de bluza seara dama, incat poate fi dificil de ales. Ii gasim pe unii cu gluga, lungi, largi, uni... Tocmai de aceea, in aceasta postare iti prezentam o serie de sfaturi ca a purta cesta piesa vestimentara vedeta cu diferite combinatii.