Logotipo

Bluza palazzo

bluza palazzo Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza palazzo Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza palazzo Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza palazzo Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza palazzo

Cum sa alegi Bluza palazzo?

Pentru a completa aceasta tinuta, puteti suplimenta o curea de umar sau bluza palazzo pentru a-i da ultima nota de culoare de care are nevoie. In plus, daca vei poti gasi pentru fusta sa aiba un imprimeu subtil, vei da si mai multa intensitate si textura combinatiei.

O privire de zece! Daca preferati un procedeu mai simplu ca dimineata de zi cu zi, combinati pantalonii maro si bluza de trening cu niste rufe sport monocrome. In momentul prezent ai fel, vei poti descoperi un look confortabil, reusit si la moda.

In plus, acest look de plaja functiona mai departe daca il insotesti cu espadrile cu toc. Aceasta completare va parasi stilul de plaja ca o inspiratie mai frantuzeasca si mai boho, cu care poti iesi intr-o seara de vara sa bei un pahar cu prietenii.

In zilele noastre, nu mai ar fi necesitate sa porti tocuri inalte cu destinatia de a arata elegant. Combina bluza palazzo cu adidasi albi pentru un look irezistibil!

Pentru un look cu dinamism si miscare nimic nu se compara cu o fusta alba plisata cu ceva zbor. Vei arata foarte eleganta cu acest model, mai iubit daca adaugi sandale cu pana sau tocuri inalte, fiindca acest tip de incaltaminte te va ajuta sa stilizezi si mai putin silueta.

Daca se afla un fapt pe care culorile mai retrase il cer, acela este tonurile deschise. Combinarea unei camasi negre cu fiecare tip de pantaloni in tonuri deschise ar fi un look care activeaza toate simturile. Camasile negre cu pantaloni albi, nude, bej sau orice alt ton contrastant ar fi o alta tinuta intre cele mai recurente.

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu scopul de o fusta midi intre bumbac cu bluza palazzo si o camasa alba.