Logotipo

Bluza nike therma

bluza nike therma Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza nike therma

Cum sa alegi Bluza nike therma?

O fusta plisata are lipsa doar de un blazer ca a deveni o alegere infailibila. Plisate, lungi sau midi, dar mereu cu un sacou. Daca va place sofisticarea, acest tip de look bluza nike therma este perfect.

Cine a spus cu destinatia de un hanorac negru cu o fusta nu te ajuta cu scopul de a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi ca a crea un efect anume spre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu directia de a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti cumpara o tinuta riscanta, care va realiza cu securitate senzatie.

Pentru femeile mai inalte, daca doriti sa iti reduceti mult inaltimea, va indemnam un articol de imbracaminte cheie: camasa. Combinarea unei camasi in interiorul pantalonilor sau fustei va va ajuta sa obtineti acea senzatie de cativa centimetri in minus. Punerea accentului pe talie reduce perceptia de lungime.

La acest mix adaugati o geanta neagra intre piele artificiala sau bluza nike therma ca a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa dvs ar fi foarte lunga. Daca iti convine sa fiti la moda, gasesti noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o nevoie in acest sezon.

Daca fustele scurte nu sunt genul tau, iata un look grozav cu o fusta neagra lunga. Fustele lungi se potrivesc de minune cu sandale plate in vremea verii. Combina fusta neagra lunga intr-un top cropped basic de orisicare culoare, material sau imprimeu si completa o simpla sandala plata, fie cu directia de este cu lopata sau cu barete.

O piesa vestimentara care nu are lipsa de accesorii, ca cu scopul de se imbraca singura: rochia neagra cu maneci bufante. Acest detaliu face cu privire la o rochie important sa nu treaca neobservata. Trendul anilor '80 revine mai puternic pentru niciodata si ne convine acest tip de maneci cu destinatia de cu destinatia de creeaza volum, stilizeaza silueta si va fixeaza toate look-urile. Combina acest tip de rochie cu sandale transparente cu privire la un look cu o nota retro care ne place si care este in tendinte.

In cadrul gamei cromatice, se afla un ton incalzit care da mult de vorbit. Este vorba de bluza nike therma. In toate tonurile sale, de la nude la fucsia.