Logotipo

Bluza merino

bluza merino Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza merino Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza merino Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza merino

Cum sa alegi Bluza merino?

In plus, bluza merino pot fi utilizati in orice timpul a anului, fiindca se adapteaza de minune atat la tinutele mai primavaratice, cat si la cele mai caracteristice anotimpului de iarna.

Cine a spus cu directia de un hanorac negru cu o fusta nu te ajuta cu scopul de a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu directia de a crea un efect anume catre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu destinatia de a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti obtine o tinuta riscanta, care iti face cu incredintare senzatie.

Pe de alta parte, este remarcabil sa ai grija la umeri: evita decolteurile care ii pun in evidenta, cum este cel tip barca sau bandeau. Alegeti maneci subtile si decolteuri lungi sau rotunde. In acest caz, opteaza cu destinatia de fuste mini si renunta la fustele midi, deoarece punerea in evidenta a picioarelor ar fi punctul forte. Cele mai traditionale rochii cu directia de corpurile cu triunghi inversat sunt cele care evidentiaza talia, ingusta sau cele care ofera dimensiune in partea de jos.

Daca sunteti in cautarea unei tinute formale cu acest model, gasesti noroc. Una printre cele mai in voga tinute printre acest sezon este look-ul de hanorac cu camasa si bluza merino. Este perfect cu scopul de a functiona la serviciu confortabil si elegant.

Exista atat de multe tipuri de hanorace, incat poate fi dificil de ales. Ii gasim pe unii cu gluga, lungi, largi, uni... Tocmai de aceea, in aceasta postare iti prezentam o serie de sfaturi cu privire la a purta cesta piesa vestimentara vedeta cu diferite combinatii.

Puloverele sunt, fara indoiala, cele mai confortabile articole de imbracaminte printre orisicare garderoba. Cu toate acestea, ar fi de obicei combinat cu articole de imbracaminte de acelasi stil, fie pantaloni de trening, fie blugi.

Cu toate acestea, daca reusesti cu destinatia de partea de sus sa fie exact de aceeasi nuanta cu pantalonii, veti marii nivelul tinutei. De asemenea, iti recomandam sa o purtati cu unul sau doi accesorii aurii, cum este cercei lungi sau bluza merino.