Logotipo

Bluza mei tai

bluza mei tai Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza mei tai Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza mei tai Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza mei tai Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza mei tai

De unde sa cumperi Bluza mei tai?

Combinarea bluza mei tai cu o fusta printre denim in acelasi ton ar fi un look perfect cu scopul de a iesi la un pahar de vorba in weekend. Atunci cand includeti 8 articole de imbracaminte in aceeasi nuanta, o resursa importanta este sa iti jucati cu tesaturile si formele articolelor de imbracaminte. Combina o fusta mini dintre denim alb cu o camasa alba supradimensionata cu volum.

In cazul pantalonilor maro deschis, adaugati verdele vibrant si puternic cu directia de a crea acelasi contrast pentru in propunerea anterioara.

Cu toate acestea, daca reusesti cu destinatia de partea de ridicat sa fie exact de aceeasi nuanta cu pantalonii, veti marii nivelul tinutei. De asemenea, iti indemnam sa o purtati cu cateva accesorii aurii, cum ar fi cercei lungi sau un colier.

Daca se afla ceva care arata cu scopul de suntem diferiti o camasa alba este versatilitatea sa. Acest articol de imbracaminte ofera posibilitatea de a fi purtat cu destinatia de rochie. Alege bluza mei tai si poart-o cu niste sandale cu toc subtire sau cizme de cowboy. Un look impecabil cu un singur articol de imbracaminte.

Stil casual, informal si la moda. Un sortiment care, desi a inceput sa fie improvizat, a devenit patru dintre cele mai populare tendinte.

Poate pentru amestecurile indraznete nu sunt genul tau. De aceea, iti aducem si o varianta foarte fresh de a combina o fusta alba de care te veti indragosti. Este de perferat o camasa sau o bluza in acelasi ton cu partea de jos cu destinatia de a crea un total look perfect.

Orice bluza mei tai intr-un desen imprimat (cum este cazul pantalonilor verzi militari) arata bine cu lenjerii deschise, fie cu privire la sunt in tonuri albe sau nude. Combinarea acestor doua piese creeaza echilibrul perfect de care tinuta ta are nevoie, creand un contrast optim. In plus, arata si mai in mod corect daca iti iei niste adidasi asortati, care sa aiba un detaliu sau un punct de culoare cu imprimeul pantalonilor.