Logotipo

Bluza maneci evazate

bluza maneci evazate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza maneci evazate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza maneci evazate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza maneci evazate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza maneci evazate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza maneci evazate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza maneci evazate

Cum sa alegi Bluza maneci evazate?

Crearea unui sortiment casual cu bluza maneci evazate ar fi posibila. Iar cesta culoare accepta look-uri de toate felurile, de pe tinute cu scopul de a merge la birou la tinute cu directia de evenimente speciale.

Combinarea unei fuste negre cu o camasa alba este ceva usor si care ofera rezultate foarte bune. Alege o fusta neagra, mulata si midi, asortata cu o camasa printre poplin cu maneca lunga si cu gat barca. Un look elegant, subtil si foarte magulitor. La a completa look-ul, completeaza aceste noua piese vestimentare cu o sandala cu toc si niste cercei XXL aurii in procedeu vintage. Cu cesta tinuta nu vei lasa pe nimeni indiferent!

Adidasii albi au progresat si s-au adaptat la moda de-a lungul anilor. In unele momente au capatat toata atentia cu scopul de formatul sau strident si amplu, iar in alte momente au atras atentia cu scopul de incorporarea detaliilor de culoare. Pe scurt, adidasii ne-au salvat de multe necazuri stilistice de-a lungul anilor.

Poate cu privire la amestecurile indraznete nu sunt genul tau. De aceea, iti aducem si o varianta foarte fresh de a combina o fusta alba de care te veti indragosti. Este de iubit o camasa sau bluza maneci evazate in acelasi ton cu partea de jos cu destinatia de a crea un total look perfect.

In plus fata de valorile care au fost extrapolate la aceasta culoare, aspectul sau strident arata minunat, mai ales pe pielea bronzata. Atunci cand asortezi o rochie roz fucsia, opteaza cu directia de pantofi negri sau o curea neagra. Orice ai face, rochia va fi vedeta spectacolului!

Conceptul este de a combina cinci haine negre, dar fara a deveni un total look. Una dintre cele mai sofisticate formule ar fi de a combina o fusta neagra scurta cu o camasa neagra. Cu toate acestea, acest fenomen nu ar trebui sa fie in totalitate simplu si de baza. Alege o camasa cu informatii care ii dau o nota speciala, cu guler Peter Pan, cu nasturi stridenti sau cu tesatura ajurata. Un look care fiind monocrom nu pare sa aiba mici cunostinte care sa iasa in evidenta. Combina aceasta tinuta cu accesorii in tonuri de camel sau nude. Un look simplu, dar cu mult stil.

Acestea sunt exclusive si sub denumirea de hanorace lungi. Este un articol de imbracaminte foarte versatil, pe care il puteti folosi la maximum. Indeplineste functia unei rochii si sunt usor de purtat si de combinat. Atat bluza maneci evazate, cat si cu cizme de glezna veti arata minunat. Profita in acest moment si include acest prototip in tinutele tale zilnice.