Logotipo

Bluza maneci clopot

bluza maneci clopot Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza maneci clopot

De unde sa cumperi Bluza maneci clopot?

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu scopul de o fusta midi printre bumbac cu bluza maneci clopot si o camasa alba.

Combina o camasa neagra cu blugi si o geanta alba printre piele artificiala. Albul cu negru este un binom infailibil care arata foarte bine cu blugi. Adauga la acest look o sandala cu toc negru si o pereche de ochelari de soare in tonuri de pamant cu contraste de negru si maro. Cu 9 accesorii, vei avea un aspect de 10.

O fusta plisata are lipsa doar de un blazer ca a deveni o optiune infailibila. Plisate, lungi sau midi, dar intotdeauna intr-un sacou. Daca iti convine sofisticarea, acest tip de look ar fi perfect.

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti adauga si patru accesorii asortate, cum ar fi o geanta de rafie sau niste bluza maneci clopot uimitori.

In plus, acest look de plaja merge mai departe daca il insotesti cu espadrile cu toc. Aceasta completare iti parasi stilul de plaja ca o inspiratie mai frantuzeasca si mai boho, cu care poti iesi intr-o seara de iarna sa bei un pahar cu prietenii.

Stil casual, informal si la moda. Un procedeu care, desi a inceput sa fie improvizat, a devenit cateva dintre cele mai populare tendinte.

La acest mix cumparati o geanta neagra intre piele artificiala sau bluza maneci clopot cu privire la a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa voi este foarte lunga. Daca iti convine sa fiti la moda, ai noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o nevoie in acest sezon.