Logotipo

Bluza gipsy

bluza gipsy Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza gipsy

De unde sa cumperi Bluza gipsy?

O fusta plisata are necesitate doar de un blazer cu scopul de a deveni o preferinta infailibila. Plisate, lungi sau midi, dar intotdeauna cu un sacou. Daca iti convine sofisticarea, acest tip de look bluza gipsy ar fi perfect.

Cine a spus cu directia de un hanorac negru cu o fusta nu te ajuta cu privire la a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi pentru a crea un efect specific cu privire look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta ca a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei poti gasi o tinuta riscanta, care va genera cu convingere senzatie.

O pereche de pantaloni cu un sacou de costum asortat in acelasi ton cu sandale rosii cu toc nu se te ajuta cu destinatia de a traduce decat printr-un singur cuvant: superb! Ne place sa combinam rosul cu albul, deoarece contrastul a 2 culori care transmit ganduri opuse se potriveste de minune.

Daca bluza gipsy nu sunt genul tau, versiunea cu pantaloni lungi relaxati si o camasa alba cu nasturi este cu directia de tine. Asortati o camasa alba cu pantaloni vaporosi in aceeasi nuanta. Lasa camasa sa cada in exterior pantalonilor cu scopul de un total look relaxat, supradimensionat. Perfecta cu destinatia de cumparaturi, vizitare a obiectivelor turistice sau plimbare.

Un clasic care nu se demodeaza niciodata. Orice tip de pantaloni, de pe blugi pana la pantaloni negri, arata in procedeu corect cu acest articol de imbracaminte. Vei putea pune in evidenta partea de sus a tinutei, purtand asa o tinuta casual si naturala, ideala pentru zi de zi. Un hanorac gri nu te ajuta pentru a lipsi niciodata din garderoba ta.

Stil casual, informal si la moda. Un stil care, desi a inceput sa fie improvizat, a devenit unul sau doi dintre cele mai populare tendinte.

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti alatura si patru accesorii asortate, cum este o geanta de rafie sau niste bluza gipsy uimitori.