Logotipo

Bluza galben mustar

bluza galben mustar Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza galben mustar Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza galben mustar

Cum sa alegi Bluza galben mustar?

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu scopul de o fusta midi printre bumbac cu bluza galben mustar si o camasa alba.

Un costum alb sau bej dulce, impecabil si elegant, cu sandale rosii cu toc, sofisticate, moderne si izbitoare, este 7 din combinatiile noastre preferate.

In cazul pantalonilor maro deschis, adaugati verdele vibrant si puternic cu destinatia de a crea acelasi contrast cu destinatia de in propunerea anterioara.

In zilele noastre, moda iti permite sa experimentezi in jocul hainelor, iar bluza galben mustar au devenit cei mai buni aliati cu scopul de a combina fustele si mai putin daca sunt lungi. Alatura-ti tricoul de trening unei fuste lungi. Daca nu poti opta cu privire la 7 plisata, incep cu o fusta comoda. Acest look athleisure ar fi modul perfect de a incepe ziua.

Doua culori care printre incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor doua tonuri nu te va duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea unei rochii roz cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.

Una dintre cele mai puternice culori este rosul. Se pare pentru aceasta culoare pasionala, puternica si atragatoare nu se te ajuta cu scopul de a imbina decat cu articole vestimentare care ies in evidenta asemanator de putin cu scopul de ea. Dar nu este mereu asa. Una din cele mai recente tendinte in materie de street style este look-ul monocrom al costumelor.

Combinarea bluza galben mustar cu o fusta printre denim in acelasi ton ar fi un look perfect pentru a iesi la un pahar de vorba in weekend. Atunci cand adaugati 9 articole de imbracaminte in aceeasi nuanta, o resursa importanta este sa iti jucati cu tesaturile si formele articolelor de imbracaminte. Combina o fusta mini printre denim alb cu o camasa alba supradimensionata cu volum.