Logotipo

Bluza fara spate

bluza fara spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza fara spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza fara spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza fara spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza fara spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza fara spate

De unde sa cumperi Bluza fara spate?

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti completa si patru accesorii asortate, cum este o geanta de rafie sau niste bluza fara spate uimitori.

Corpul rotund, cunoscut sub numele de corp de mar, este considerat a fi cel mai curbat. Cu toate acestea, nu este asa. A da valoare punctelor forte ale acestui tip de corp ar fi o chestiune de selectie a tinutei potrivite. Unele lenjerii pe care este bine sa le evitati sunt cele supradimensionate, deoarece dau senzatia de volum.

Una din tendintele actuale sunt look-urile minimaliste, simple, dar cu un stil care nu trece neobservat, pentru cu directia de din moment in timp mai putin inseamna mai mult. Combina adidasii albi cu pantaloni negri din piele intoarsa, completa un tricou basic si un trench jacket bej si vei arata grozav in unul sau doi secunde!

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu destinatia de o fusta midi printre bumbac cu bluza fara spate si o camasa alba.

Daca vrei sa dai o nota izbitoare acestei tinute, opteaza cu destinatia de un toc mule alb. Vei gaseste un efect izbitor care iti iti schimba complet aspectul si cu care nu vei trece neobservata.

In acest fel, veti respinge cliseul conform caruia tocurile sunt doar cu destinatia de look-uri elegante. Daca vrei cu scopul de cesta tinuta sa fie spectaculoasa, completa o geanta rosie intre piele intoarsa, o nota care iti schimba intregul soi al tinutei! Pe de alta parte, poti adauga la acelasi look orice tendinta a momentului. De exemplu, combina camasa alba si blugii intr-un colier cu verighete aurii. Accesoriile va permit sa obtineti atingerea speciala pe care o cautati.

In zilele noastre, nu mai este necesitate sa porti tocuri inalte cu privire la a arata elegant. Combina bluza fara spate cu adidasi albi cu destinatia de un look irezistibil!