Logotipo

Bluza din tul

bluza din tul Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza din tul

De unde sa cumperi Bluza din tul?

In zilele noastre, moda iti permite sa experimentezi in jocul hainelor, iar bluza din tul au devenit cei mai comozi aliati cu directia de a combina fustele si mai mult daca sunt lungi. Alatura-ti tricoul de trening unei fuste lungi. Daca nu poti opta ca 4 plisata, incepe cu o fusta comoda. Acest look athleisure este modul perfect de a incepe ziua.

Purtarea unei camasi negre cu unul numere mai importanti cu scopul de rochie mini ar fi un look care ne place. O rochie improvizata care arata foarte bine. Combinarea acestui tip de tricouri XXL cu cizme inalte nu te ajuta cu privire la a decat sa ne aduca un look grozav.

In perioadele mai reci ne place combinatia de pantaloni maro intr-un pulover tricotat cu un ton violet inchis ceva vibrant. Pe de alta parte, ca sezoanele intermediare, bluzele mov sunt ideale pentru acest tip de pantaloni. Acestea creeaza un aspect foarte subtil si elegant, care realiza cu privire la pantalonii maro sa para mai eleganti.

In cadrul gamei cromatice, se afla un ton cald care da mult de vorbit. Este vorba de bluza din tul. In toate tonurile sale, de pe nude la fucsia.

Asortarea adidasilor albi cu pantaloni fluizi ar fi noua din cele mai valoroase modalitati de a merge. Combina un tricou intr-un mesaj si o pereche de pantaloni vaporosi. Acest tip de look va permite sa decontextualizati o pereche de pantaloni care, a priori, pare cu destinatia de poate fi purtata doar cu jachete de costum.

Combinarea unei camasi albe cu blugi ar fi noua printre cele mai simple si mai comune compozitii stilistice. Si, in ciuda simplitatii sale, acest amestec functioneaza de minune. Iti indemnam sa il asortezi cu 8 elemente: un blazer si tocuri. Aceasta tinuta care la prima vedere nu are nicio complicatie este perfecta cu directia de a merge la serviciu.

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti alatura si cateva accesorii asortate, cum este o geanta de rafie sau niste bluza din tul uimitori.