Logotipo

Bluza din paiete

bluza din paiete Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza din paiete Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza din paiete Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza din paiete Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza din paiete

Cum sa alegi Bluza din paiete?

Combinand bluza din paiete dintre satin roz cu pantofi albi, stim deja pentru ar fi un look potrivit cu scopul de un eveniment special, cum este o nunta sau o cina. Dar ce se intampla daca schimbam pantofii cu o pereche de pantofi sport? Ei bine, rezultatul ar fi un look foarte cool si original, cu care poti functiona oriunde, fiindca rochia nu va mai fi cu privire la noapte si va reduce efectul fix.

Daca nu iti plac culorile prea stralucitoare, griul ar fi o culoare neutra si neobservata, care se potriveste de minune cu maro. Combina pantalonii maro intr-un pulover sau un hanorac gri. Un look foarte casual cu mult stil. Daca decizi sa dai o nota mai eleganta acestei tinute, aditiona o geanta mare maro si sandale negre cu toc.

In plus fata de valorile care au fost extrapolate la cesta culoare, aspectul sau strident arata minunat, mai iubit pe pielea bronzata. Atunci cand asortezi o rochie roz fucsia, opteaza cu directia de pantofi negri sau o curea neagra. Orice gasesti face, rochia va fi vedeta spectacolului!

In cadrul gamei cromatice, exista un ton incalzit care da putin de vorbit. Este vorba de bluza din paiete. In toate tonurile sale, de la nude la fucsia.

Un look elegant, ideal ca a functiona la birou sau cu privire la a iesi la o petrecere. Combinarea unei fuste lungi cu o camasa alba ofera o mica varietate de stiluri. Daca esti in cautarea a ceva mai elegant, combina o fusta printre crep cu o pereche de pantofi cu toc si suplimenta o camasa alba.

Combinand o rochie printre satin roz cu pantofi albi, stim deja cu destinatia de ar fi un look ideal cu scopul de un eveniment special, cum este o nunta sau o cina. Dar ce se intampla daca schimbam pantofii cu o pereche de pantofi sport? Ei bine, rezultatul este un look foarte cool si original, cu care poti merge oriunde, deoarece rochia nu iti mai fi cu privire la noapte si iti reduce efectul fix.

Sa te gandesti ca trei culori pe care nu le-ai mai amestecat niciodata au devenit noul alb si negru este practic perfect. Combina bluza din paiete cu o geanta mini de culoare rosu aprins. Vei poti avea un look sofisticat si la moda, care nu iti trece neobservat.