Logotipo

Bluza descente

bluza descente Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza descente Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza descente Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza descente

De unde sa cumperi Bluza descente?

Este o tinuta ideala cu scopul de zilele calduroase, cand avem nevoie de haine grele si moi. In plus, cu niste bluza descente si o geanta asortata veti gasiti o nota de culoare unica, cu care nu vei trece neobservata.

In fine, daca esti dependenta de ultimele tendinte, opteaza cu directia de un pandantiv subtire si colorat cu scoici, cu destinatia de a trimite prospetime look-ului total white.

In plus, atunci cand aveti de gand sa combinati culorile mai mai retrase pentru a obtine un rezultat perfect, adaugati o singura completare care sa dobandeasca un rol proeminent. Combina o camasa alba cu pantaloni negri si un colier cu verighete aurii - look-ul suprem!

Crearea unui procedeu casual cu bluza descente ar fi posibila. Iar cesta culoare accepta look-uri de toate felurile, de pe tinute cu destinatia de a functiona la birou la tinute cu directia de evenimente speciale.

Pentru femeile mai inalte, daca doriti sa va reduceti mult inaltimea, iti indemnam un articol de imbracaminte cheie: camasa. Combinarea unei camasi in interiorul pantalonilor sau fustei iti va ajuta sa obtineti acea senzatie de cativa centimetri in minus. Punerea accentului pe talie reduce perceptia de lungime.

La acest mix cumparati o geanta neagra din piele artificiala sau o curea pentru a crea un efect de imbracaminte dubla daca camasa tine este foarte lunga. Daca va convine sa fiti la moda, gasesti noroc. Camasile supradimensionate cu gaturi largi sunt o nevoie in acest sezon.

Pentru a in intregime cesta tinuta, puteti suplimenta o curea de umar sau bluza descente ca a-i da ultima nota de culoare de care are nevoie. In plus, daca veti poti gasi cu scopul de fusta sa aiba un imprimeu subtil, vei da si mai multa intensitate si textura combinatiei.