Logotipo

Bluza de corp barbati

bluza de corp barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza de corp barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza de corp barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza de corp barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza de corp barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza de corp barbati

Cum sa alegi Bluza de corp barbati?

Poate pentru amestecurile indraznete nu sunt genul tau. De aceea, va aducem si o varianta foarte fresh de a combina o fusta alba de care te vei indragosti. Este de apreciat o camasa sau bluza de corp barbati in acelasi ton cu partea de jos cu scopul de a crea un total look perfect.

Sa te gandesti cu directia de sase culori pe care nu le-ai mai amestecat niciodata au devenit noul alb si negru ar fi practic perfect. Combina o rochie roz cu o geanta mini de culoare rosu aprins. Vei poti obtine un look sofisticat si la moda, care nu iti trece neobservat.

Una din optiunile care triumfa mai iubit in street style este combinarea camasilor albe cu articole vestimentare din piele. Fie o pereche de pantaloni, fie o fusta midi. Contrastul printre materiale si tesaturi creeaza o tinuta de 10. Combina pantalonii intre piele asociati cu look-ul de noapte si sexy cu o camasa alba in sortiment romantic.

Crearea unui sortiment casual cu bluza de corp barbati ar fi posibila. Iar aceasta culoare accepta look-uri de toate felurile, de la tinute cu scopul de a merge la birou la tinute cu privire la evenimente speciale.

Stilul masculin a devenit unul sau doi printre cele mai urmarite in ultimele luni. Acest lucru se traduce, de asemenea, printr-o rochie alba larga, supradimensionata sau XXL. Acest tip de rochii castiga daca au decolteu: contrastul intre stilul masculin vast si un decolteu exagerat legat de cel feminin provoaca un efect vizual foarte atractiv. De asemenea, poti alatura o curea la acest tip de rochie ca a defini talia si a crea volum.

Un blazer mov, galben sau fiecare nuanta care da nastere unui contrast vizual. Pentru aceasta puteti suplimenta un colier subtire si o geanta cu lant. Ai lipsa doar de blazerul tau colorat cu directia de a descopera tinuta fara cusur cu rufe pe care le gasesti deja in garderoba.

Combinarea bluza de corp barbati cu o fusta din denim in acelasi ton este un look perfect cu privire la a iesi la un pahar de vorba in weekend. Atunci cand includeti zece articole de imbracaminte in aceeasi nuanta, o resursa importanta ar fi sa iti jucati cu tesaturile si formele articolelor de imbracaminte. Combina o fusta mini dintre denim alb cu o camasa alba supradimensionata cu volum.