Logotipo

Bluza cu guler barbati

bluza cu guler barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza cu guler barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza cu guler barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza cu guler barbati Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza cu guler barbati

Cum sa alegi Bluza cu guler barbati?

Cu toate acestea, daca reusesti cu privire la partea de foarte mare sa fie exact de aceeasi nuanta cu pantalonii, vei marii nivelul tinutei. De asemenea, va recomandam sa o purtati cu doi accesorii aurii, cum ar fi cercei lungi sau bluza cu guler barbati.

Daca vrei sa dai o nota izbitoare acestei tinute, opteaza cu directia de un toc mule alb. Vei poti gasi un efect izbitor care va iti schimba complet aspectul si cu care nu veti trece neobservata.

Datorita contrastului pe care il genereaza, 3 intre culorile care arata cel mai corect cu maro ar fi movul. In toate versiunile sale, paleta acestei culori arata foarte bine cu maro. Mauve, liliac electric, mov... Alege tonul pe care il doresti, pentru cu privire la veti avea un look minunat, indiferent de alegerea ta.

Daca preferi sa dai tinutei tale un aer mai urban, poti combina bluza cu guler barbati cu adidasi asortati. In acest fel, veti gaseste un look foarte casual cu care sa mergi mai sus de tot.

Pantalonii maro se potrivesc de minune cu o camasa portocalie. Adaugati bijuterii aurii si gasesti tot ce iti este necesar cu directia de a arata perfect. O combinatie simpla si nu foarte riscanta.

Daca pantalonii scurti nu sunt genul tau, versiunea cu pantaloni lungi relaxati si o camasa alba cu nasturi ar fi cu destinatia de tine. Asortati o camasa alba cu pantaloni vaporosi in aceeasi nuanta. Lasa camasa sa cada in exterior pantalonilor ca un total look relaxat, supradimensionat. Perfecta cu scopul de cumparaturi, vizitare a obiectivelor turistice sau plimbare.

In cadrul gamei cromatice, exista un ton incalzit care da putin de vorbit. Este vorba de bluza cu guler barbati. In toate tonurile sale, de pe nude la fucsia.