Logotipo

Bluza ck

bluza ck Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza ck Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza ck Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza ck Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza ck Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza ck Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza ck

Cum sa alegi Bluza ck?

Contrastul dintre bluza ck creeaza o combinatie foarte originala si eleganta. Si aproape la fel cu privire la si rosul, portocaliul combinat cu tonuri de roz face parte dintre combinatiile imposibile care au devenit cele mai reusite look-uri. Incercati cesta combinatie si confirmati cu directia de contrariile se atrag.

Daca esti 9 din cele carora le place sa urmeze ultimele tendinte si indraznesti cu orice, avem tinuta fara defect cu directia de tine. Combinarea unei rochii roz cu elemente portocalii este 5 din combinatiile de top in randul fashionistelor.

O rochie neagra de baza, cu bretele subtiri si decolteu in V. Ideal cu directia de a functiona la plaja sau cu directia de a iesi cu prietenii. Poarta-l lejer, cu o sandala plata sau o pereche de sandale, vei fi racoroasa si confortabila toata ziua, fie cu directia de mergi la plaja, fie cu directia de te plimbi. Daca decizi sa-i dai o varianta mai eleganta, aditiona o curea din rafie in acelasi ton sau in tonuri de camel. In acest fel veti crea o senzatie de piesa dubla cu care veti uita de stilul de plaja al rochiei lejere.

Una printre optiunile care triumfa mai apreciat in street style ar fi combinarea bluza ck cu articole vestimentare dintre piele. Fie o pereche de pantaloni, fie o fusta midi. Contrastul printre materiale si tesaturi creeaza o tinuta de 10. Combina pantalonii din piele asociati cu look-ul de noapte si sexy cu o camasa alba in procedeu romantic.

Desi le folosim de obicei in tinutele sport, acest tip de modele poate fi combinat perfect cu fuste, pantaloni, camasi si chiar cu paltoane sau blazere. Trebuie doar sa le oferim accesoriile si culorile care se potrivesc cu directia de a exploata posibilitatile pe care le ofera.

Una dintre optiunile care triumfa mai apreciat in street style este combinarea camasilor albe cu articole vestimentare intre piele. Fie o pereche de pantaloni, fie o fusta midi. Contrastul printre materiale si tesaturi creeaza o tinuta de 10. Combina pantalonii intre piele asociati cu look-ul de noapte si sexy cu o camasa alba in procedeu romantic.

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti completa si cinci accesorii asortate, cum este o geanta de rafie sau niste bluza ck uimitori.