Logotipo

Bluza bor

bluza bor Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza bor

De unde sa cumperi Bluza bor?

Sa te gandesti cu privire la noua culori pe care nu le-ai mai amestecat niciodata au devenit noul alb si negru este practic perfect. Combina bluza bor cu o geanta mini de culoare rosu aprins. Vei descopera un look sofisticat si la moda, care nu iti trece neobservat.

Daca preferi sa dai tinutei tale un aer mai urban, poti combina o fusta alba cu volane cu adidasi asortati. Acum daca cumperi fel, vei descopera un look foarte casual cu care sa mergi mai sus de tot.

Daca conversam despre rosu, il vom descrie pentru fiind un ton pasional, senzual si cald. Cand vine vorba de vestimentatie, purtarea de rufe contrastante este cheia cu directia de a crea look-uri deosebite. Din acest motiv, patru din culorile care se combina cel mai corect cu rosul ar fi griul. Acesta ar fi un ton rece si tern, dar foarte versatil. De aceea se potriveste cu aproximativ orice.

Daca preferi sa dai tinutei tale un aer mai urban, poti combina bluza bor cu adidasi asortati. Acum daca cumperi fel, veti gasiti un look foarte casual cu care sa mergi mai sus de tot.

Contrastul printre o culoare vibranta, care ademeni atentia, si o nuanta inchisa, rece, ofera un rezultat incredibil. Contrariile se atrag, iar combinarea pantalonilor bleumarin cu orisicare alt element in portocaliu neon nu iti realiza decat sa va ofere un stil inedit.

In plus, acest look de plaja functiona mai departe daca il insotesti cu espadrile cu toc. Aceasta completare va parasi stilul de plaja cu destinatia de o inspiratie mai frantuzeasca si mai boho, cu care poti iesi intr-o seara de primavara sa bei un pahar cu prietenii.

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza pentru o fusta midi intre bumbac cu bluza bor si o camasa alba.