Logotipo

Bluza baseball

bluza baseball Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza baseball Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza baseball Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza baseball Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza baseball Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza baseball

De unde sa cumperi Bluza baseball?

In acest fel, veti respinge cliseul conform caruia tocurile sunt doar cu destinatia de look-uri elegante. Daca decizi ca aceasta tinuta sa fie spectaculoasa, alatura bluza baseball intre piele intoarsa, o nota care va schimba intregul procedeu al tinutei! Pe de alta parte, poti alatura la acelasi look orisicare tendinta a momentului. De exemplu, combina camasa alba si blugii cu un colier cu verighete aurii. Accesoriile iti permit sa obtineti atingerea speciala pe care o cautati.

Datorita contrastului pe care il genereaza, opt intre culorile care arata cel mai in sortiment corect cu maro este movul. In toate versiunile sale, paleta acestei culori arata foarte bine cu maro. Mauve, liliac electric, mov... Alege tonul pe care il doresti, ca cu scopul de veti avea un look minunat, indiferent de alegerea ta.

O privire ager care arata grozav. Fustele lungi sunt, de asemenea, perfecte pentru un look sportiv. Combina o fusta neagra lunga cu adidasi albi largi. O alternativa impecabila cu scopul de aspectul de zi cu zi.

Orice bluza baseball cu un desen imprimat (cum ar fi cazul pantalonilor verzi militari) arata bine cu lenjerii deschise, fie pentru sunt in tonuri albe sau nude. Combinarea acestor sase piese creeaza echilibrul perfect de care tinuta ta are nevoie, creand un contrast optim. In plus, arata si mai corect daca va iei niste adidasi asortati, care sa aiba un detaliu sau un punct de culoare cu imprimeul pantalonilor.

Combinarea blugilor cu o camasa alba nu mai ar fi plictisitoare atunci cand o completezi cu pantofi rosii. Nu conteaza forma si stilul: toc, mule, sandale plate sau balerini. Rosul ca si culoare inserata in acest look creeaza o estetica fantastica.

Una printre tendintele actuale sunt look-urile minimaliste, simple, dar cu un procedeu care nu trece neobservat, ca cu scopul de din moment in timp mai putin inseamna mai mult. Combina adidasii albi cu pantaloni negri intre piele intoarsa, alatura un tricou basic si un trench jacket bej si vei arata grozav in cinci secunde!

Cu toate acestea, daca reusesti ca partea de sus sa fie exact de aceeasi nuanta cu pantalonii, vei construi nivelul tinutei. De asemenea, va indrumam sa o purtati cu unul accesorii aurii, cum ar fi cercei lungi sau bluza baseball.