Logotipo

Bluza albastra dama

bluza albastra dama Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
bluza albastra dama Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Bluza albastra dama

Cum sa alegi Bluza albastra dama?

Doua culori care intre incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor 3 tonuri nu te iti duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea bluza albastra dama cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.

Un clasic care nu se demodeaza niciodata. Orice tip de pantaloni, de la blugi pana la pantaloni negri, arata bine cu acest articol de imbracaminte. Vei putea pune in evidenta partea de ridicat a tinutei, purtand de asemenea o tinuta casual si naturala, ideala pentru zi de zi. Un hanorac gri nu poate lipsi niciodata dintre garderoba ta.

Un mix care pare imposibil si totusi ar fi pur trend. Un mix care a fost considerat incompatibil de-a lungul timpului si care nu este. Rosu si roz este combinatia castigatoare. Combinarea pantalonilor rosii cu o bluza roz ar fi perfect posibila daca are sens.

Un clasic care nu se demodeaza niciodata. Orice tip de bluza albastra dama, de pe blugi pana la pantaloni negri, arata in sortiment corect cu acest articol de imbracaminte. Vei putea pune in evidenta partea de ridicat a tinutei, purtand astfel o tinuta casual si naturala, ideala pentru zi de zi. Un hanorac gri nu te ajuta cu directia de a lipsi niciodata din garderoba ta.

Doua culori care dintre incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor una tonuri nu te iti duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea unei rochii roz cu accesorii rosii ar fi un trend pe care il adoram.

Un look monocrom intunecat in albastru marin. Poate parea serios, dar combinarea pantalonilor bleumarin cu o camasa bleumarin creeaza un look foarte aproape la fel cu cel total black, dar cu un sortiment mai casual. O tinuta formata intre aceste una piese si adidasi albi ar fi unul sau doi din cele mai flatante si grele look-uri minimaliste.

Puloverele sunt, fara indoiala, cele mai confortabile articole de imbracaminte printre oricare garderoba. Cu toate acestea, ar fi de obicei combinat cu articole de imbracaminte de acelasi stil, fie pantaloni de trening, fie bluza albastra dama.