Logotipo

Blugi simpli

blugi simpli Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi simpli Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi simpli

Cum sa alegi Blugi simpli?

Un soi cu multa armonie la care nu trebuie decat sa adaugi blugi simpli in tonuri de sol si negru cu privire la a aditiona un punct chic. Cu acest tip de look, jocul cu manecile camasii ii poate da o vibratie diferita: poti sa le ridici sau sa le impaturesti cu scopul de a crea un efect asupra tinutei tale.

Acest look monocromatic cere doar sandale intr-o culoare contrastanta fata de albul total. O pereche de sandale negre izbitoare ar fi alegerea ideala pentru a finaliza un look imbatabil.

O fusta plisata are necesitate doar de un blazer cu destinatia de a deveni o alternativa infailibila. Plisate, lungi sau midi, dar mereu intr-un sacou. Daca iti place sofisticarea, acest tip de look este perfect.

In cadrul gamei cromatice, se afla un ton incalzit care da mult de vorbit. Este vorba de blugi simpli. In toate tonurile sale, de la nude la fucsia.

O fusta alba lunga te ajuta ca a arata foarte in procedeu corect cu sandale cu platforma maro. Dar daca il asortezi si cu un tricou basic simplu, ai tinuta perfecta.

Imprimeul animal print in toate versiunile sale (leopard, sarpe sau zebra) s-a impus cu autoritate. Combinarea unei camasi negre cu o fusta midi cu imprimeu este trei printre tinutele noastre preferate. Negrul va permite sa contracarati potenta vizuala a imprimeurilor si se combina cu toate stilurile.

Culoarea care a captivat ultimele generatii si care s-a pozitionat cu destinatia de fiind preferata acestei veri. Da, ar fi vorba despre blugi simpli, culoarea care este mai sus de tot si care s-a strecurat in garderobele noastre. O culoare care ar fi putin mai mult decat o simpla tendinta si care a fost legata de evenimente precum lupta cu directia de egalitate.