Logotipo

Blugi mom fit slim

blugi mom fit slim Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi mom fit slim

Cum sa alegi Blugi mom fit slim?

Doua culori care printre incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor 6 tonuri nu te va duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea blugi mom fit slim cu accesorii rosii ar fi un trend pe care il adoram.

Stim deja cu scopul de asortarea unei camasi negre cu blugi este o solutie de la sine inteleasa. Cu toate acestea, crearea unor look-uri originale sau elaborate cu aceste 4 articole de imbracaminte nu ar fi atat de simpla. Unul din pariurile noastre ca a da o nota diferita unei tinute atat de basic ar fi sa adaugam un accesoriu colorat.

Opteaza cu scopul de o fusta cu imprimeu si alatura un tricou basic pe deasupra. Acum nu mai ai necesitate decat de sacou. Alege un ton in functie de imprimeul fustei si nu uita sa nu depasesti regula celor doi culori in look-ul tau.

Cine a spus cu destinatia de un hanorac negru cu blugi mom fit slim nu poate fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu destinatia de a crea un efect distinct catre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta ca a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei gasiti o tinuta riscanta, care va realiza cu siguranta senzatie.

Amestecul a zece culori inchise ar fi o idee dubioasa, intrucat se crede cateodata cu scopul de nu arata bine, intrucat nu creeaza contrast. Cu toate acestea, fuziunea dintre negru si maro a devenit o tendinta de neoprit. Trebuie sa uitam cu privire la aceste 9 nuante nu se potrivesc, intrucat cele mai reusite look-uri printre ultimele primavere vin din mana acestor 8 culori. Pentru a le combina, alegerea tesaturilor ar fi importanta.

Cine a spus cu privire la un hanorac negru cu o fusta nu te ajuta pentru a fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu destinatia de a crea un efect unic cu privire look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta cu directia de a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei gaseste o tinuta riscanta, care iti genera cu certitudine senzatie.

Una din optiunile care triumfa mai iubit in street style este combinarea blugi mom fit slim cu articole vestimentare dintre piele. Fie o pereche de pantaloni, fie o fusta midi. Contrastul dintre materiale si tesaturi creeaza o tinuta de 10. Combina pantalonii dintre piele asociati cu look-ul de noapte si sexy cu o camasa alba in mod romantic.