Logotipo

Blugi girlfriend

blugi girlfriend Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi girlfriend

Cum sa alegi Blugi girlfriend?

Daca sunteti in cautarea unei tinute formale cu acest model, ai noroc. Una intre cele mai in voga tinute printre acest sezon ar fi look-ul de hanorac cu camasa si blugi girlfriend. Este perfect cu scopul de a functiona la serviciu confortabil si elegant.

In acest fel, veti respinge cliseul conform caruia tocurile sunt doar cu directia de look-uri elegante. Daca vrei cu privire la cesta tinuta sa fie spectaculoasa, adauga o geanta rosie printre piele intoarsa, o nota care iti schimba intregul mod al tinutei! Pe de alta parte, poti aditiona la acelasi look orisicare tendinta a momentului. De exemplu, combina camasa alba si blugii intr-un colier cu verighete aurii. Accesoriile va permit sa obtineti atingerea speciala pe care o cautati.

Stilul masculin a devenit cinci printre cele mai urmarite in ultimele luni. Acest lucru se traduce, de asemenea, printr-o rochie alba larga, supradimensionata sau XXL. Acest tip de rochii castiga daca au decolteu: contrastul intre stilul masculin enorm si un decolteu exagerat legat de cel feminin provoaca un efect vizual foarte atractiv. De asemenea, poti alatura o curea la acest tip de rochie cu directia de a defini talia si a crea volum.

In zilele noastre, nu mai este nevoie sa porti tocuri inalte cu scopul de a arata elegant. Combina blugi girlfriend cu adidasi albi cu directia de un look irezistibil!

Crearea unui soi casual cu o rochie roz este posibila. Iar cesta culoare accepta look-uri de toate felurile, de pe tinute cu directia de a merge la birou la tinute ca evenimente speciale.

Doua culori care din incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor 4 tonuri nu te va duce decat intr-un singur loc: un look de 10. Combinarea unei rochii roz cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.

Puloverele sunt, fara indoiala, cele mai confortabile articole de imbracaminte dintre oricare garderoba. Cu toate acestea, ar fi de obicei combinat cu articole de imbracaminte de acelasi stil, fie pantaloni de trening, fie blugi girlfriend.