Logotipo

Blugi cu tocuri

blugi cu tocuri Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi cu tocuri

Cum sa alegi Blugi cu tocuri?

Orice blugi cu tocuri intr-un desen imprimat (cum ar fi cazul pantalonilor verzi militari) arata bine cu lenjerii deschise, fie cu scopul de sunt in tonuri albe sau nude. Combinarea acestor una piese creeaza echilibrul perfect de care tinuta ta are nevoie, creand un contrast optim. In plus, arata si mai in soi corect daca iti iei niste adidasi asortati, care sa aiba un detaliu sau un punct de culoare cu imprimeul pantalonilor.

Daca decizi sa dai o nota izbitoare acestei tinute, opteaza cu destinatia de un toc mule alb. Vei poti descoperi un efect izbitor care va iti schimba complet aspectul si cu care nu vei trece neobservata.

Asortarea adidasilor albi cu pantaloni fluizi este 5 dintre cele mai valoroase modalitati de a merge. Combina un tricou intr-un mesaj si o pereche de pantaloni vaporosi. Acest tip de look iti permite sa decontextualizati o pereche de pantaloni care, a priori, pare pentru poate fi purtata doar cu jachete de costum.

Pantofii in aceste tonuri vor scoate pantalonii in evidenta si poti alatura si trei accesorii asortate, cum este o geanta de rafie sau niste blugi cu tocuri uimitori.

Purtarea unei camasi negre cu cinci numere mai mari pentru rochie mini este un look care ne place. O rochie improvizata care arata foarte bine. Combinarea acestui tip de tricouri XXL cu cizme inalte nu te ajuta pentru a decat sa ne aduca un look grozav.

Desi poate parea un look oarecum sobru, neutralitatea albului genera pentru restul hainelor si accesoriilor printre set sa iasa in evidenta. Prin urmare, chiar si intr-un top usor puteti profita la maximum de cesta tinuta.

In cadrul gamei cromatice, exista un ton incalzit care da putin de vorbit. Este vorba de blugi cu tocuri. In toate tonurile sale, de pe nude la fucsia.