Logotipo

Blugi cu pietre

blugi cu pietre Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi cu pietre

De unde sa cumperi Blugi cu pietre?

Uneori ar fi greu sa gasesti o tinuta care sa fie calduroasa, confortabila si usor de asamblat. De aceea, iubim blugi cu pietre si suntem fani gasesti purtarii lor cu tot felul de tinute.

Acest mix ar fi perfect ca cu destinatia de diminueaza convingerea cu directia de pantalonii rosii sunt potriviti doar ca look-urile aranjate. Un look cu mult rulou, confortabil si de minima tendinta in street style.

Indoiala sta in incaltaminte, propunerea noastra este o pereche de adidasi albi. Acest element creeaza un contrast cu acest tip de pantaloni. Un look cu multa armonie si sortiment cu care nu veti trece neobservata.

Acestea sunt exclusive si sub denumirea de hanorace lungi. Este un articol de imbracaminte foarte versatil, pe care il puteti folosi la maximum. Indeplineste functia unei rochii si sunt simplu de purtat si de combinat. Atat blugi cu pietre, cat si cu cizme de glezna vei arata minunat. Profita in momentul asta si include acest prototip in tinutele tale zilnice.

Contrastul din aceste culori creeaza o combinatie foarte originala si eleganta. Si aproape la fel cu directia de si rosul, portocaliul combinat cu tonuri de roz face parte intre combinatiile imposibile care au devenit cele mai reusite look-uri. Incercati aceasta combinatie si confirmati pentru contrariile se atrag.

Stilul masculin a devenit patru intre cele mai urmarite in ultimele luni. Acest fenomen se traduce, de asemenea, printr-o rochie alba larga, supradimensionata sau XXL. Acest tip de rochii castiga daca au decolteu: contrastul intre stilul masculin de proportii si un decolteu exagerat legat de cel feminin provoaca un efect vizual foarte atractiv. De asemenea, poti aditiona o curea la acest tip de rochie cu directia de a defini talia si a crea volum.

Este o tinuta ideala pentru zilele calduroase, cand avem nevoie de lenjerii grele si moi. In plus, cu niste blugi cu pietre si o geanta asortata veti obtine o nota de culoare unica, cu care nu vei trece neobservata.