Logotipo

Blugi cu fermoar pe spate

blugi cu fermoar pe spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi cu fermoar pe spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi cu fermoar pe spate Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi cu fermoar pe spate

De unde sa cumperi Blugi cu fermoar pe spate?

Daca blugi cu fermoar pe spate nu sunt genul tau, versiunea cu pantaloni lungi relaxati si o camasa alba cu nasturi este cu destinatia de tine. Asortati o camasa alba cu pantaloni vaporosi in aceeasi nuanta. Lasa camasa sa cada in afara pantalonilor ca un total look relaxat, supradimensionat. Perfecta ca cumparaturi, vizitare a obiectivelor turistice sau plimbare.

Pe de alta parte, daca preferi un look mai relaxat, opteaza cu destinatia de o fusta midi printre bumbac cu o pereche de adidasi si o camasa alba.

In plus, in acel caz cand aveti de gand sa combinati culorile mai inchise cu privire la a gaseste un rezultat perfect, alaturati o singura completare care sa dobandeasca un rol proeminent. Combina o camasa alba cu pantaloni negri si un colier cu verighete aurii - look-ul suprem!

Doua culori care din incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor opt tonuri nu te va duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea blugi cu fermoar pe spate cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.

Combinarea unei camasi albe cu blugi ar fi zece din cele mai simple si mai comune compozitii stilistice. Si, in ciuda simplitatii sale, acest amestec functioneaza de minune. Iti indemnam sa il asortezi cu 9 elemente: un blazer si tocuri. Aceasta tinuta care la prima vedere nu are nicio complicatie este perfecta cu destinatia de a functiona la serviciu.

Tricouri cu mesaj combinate cu pantaloni rosii. Fie cu directia de sustine consecintele schimbarilor climatice, cu termeni amuzanti si chiar cu ilustratii minimaliste. Acest tip de tricouri sunt ideale cu destinatia de a fi purtate cu pantaloni rosii si lenjerii sport.

In fine, daca esti dependenta de ultimele tendinte, opteaza cu privire la un pandantiv subtire si colorat cu blugi cu fermoar pe spate, cu privire la a trimite prospetime look-ului total white.