Logotipo

Blugi cu aplicatii

blugi cu aplicatii Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi cu aplicatii

Cum sa alegi Blugi cu aplicatii?

Doua culori care din incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor 10 tonuri nu te iti duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea blugi cu aplicatii cu accesorii rosii ar fi un trend pe care il adoram.

Piesa vedeta a verii. O rochie alba are posibilitati infinite in momentul cand vine vorba de a o combina. Fie pentru sunt scurte, lungi, midi, cu bretele largi sau mai stramte. Albul este o culoare care se combina absolut cu orisicare alt ton. Acesta flateaza si pune in evidenta pielea bronzata. De asemenea, iti permite sa creati look-uri de diferite stiluri, romantic, Ibiza, elegant, street style...

Combinarea blugilor cu o camasa alba nu mai este plictisitoare in momentul cand o completezi cu pantofi rosii. Nu conteaza forma si stilul: toc, mule, sandale plate sau balerini. Rosul cu destinatia de si culoare inserata in acest look creeaza o estetica fantastica.

Culoarea care a captivat ultimele generatii si care s-a pozitionat cu directia de fiind preferata acestei veri. Da, ar fi vorba despre blugi cu aplicatii, culoarea care este peste tot si care s-a strecurat in garderobele noastre. O culoare care ar fi putin mai putin decat o simpla tendinta si care a fost legata de evenimente precum lupta cu directia de egalitate.

Contrastul dintre o culoare vibranta, care ademeni atentia, si o nuanta inchisa, rece, ofera un rezultat incredibil. Contrariile se atrag, iar combinarea pantalonilor bleumarin cu oricare alt element in portocaliu neon nu va efectua decat sa iti ofere un procedeu inedit.

Acest look monocromatic cere doar sandale intr-o culoare contrastanta fata de albul total. O pereche de sandale negre izbitoare este alegerea ideala cu scopul de a finaliza un look imbatabil.

Cine a spus cu privire la un hanorac negru cu blugi cu aplicatii nu poate fi purtat? Combina-l cu o fusta mini sau cu o fusta/sorturi cu privire la a crea un efect anume catre look-ului tau. Adauga niste adidasi la tinuta pentru a-i da un aer mai casual si mai dezinvolt. Vei gaseste o tinuta riscanta, care iti realiza cu incredintare senzatie.