Logotipo

Blugi clasici

blugi clasici Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi clasici Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi clasici Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi clasici Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi clasici Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi clasici

Cum sa alegi Blugi clasici?

O fusta plisata are necesitate doar de un blazer cu scopul de a deveni o preferinta infailibila. Plisate, lungi sau midi, dar intotdeauna cu un sacou. Daca iti place sofisticarea, acest tip de look blugi clasici este perfect.

Indoiala sta in incaltaminte, propunerea noastra ar fi o pereche de adidasi albi. Acest element creeaza un contrast cu acest tip de pantaloni. Un look cu multa armonie si soi cu care nu vei trece neobservata.

Da, combinarea unei fuste negre intr-un hanorac este o tendinta de street style pe care o adoram. Este usor sa adaugi o nota de mod tinutei tale daca gasesti o fusta neagra. Combina o fusta scurta neagra intr-un hanorac supradimensionat in fiecare culoare cu scopul de un look perfect si confortabil!

Combinarea blugi clasici cu blugi ar fi 2 intre cele mai simple si mai comune compozitii stilistice. Si, in ciuda simplitatii sale, acest amestec functioneaza de minune. Iti indrumam sa il asortezi cu 6 elemente: un blazer si tocuri. Aceasta tinuta care la prima vedere nu are nicio complicatie ar fi impecabila cu directia de a functiona la serviciu.

Sa pari mai slaba ar fi probabil cu rufe de culoare inchisa. Negrul nu da gres, deoarece elementele remarcabil intunecate care rafineaza silueta. Subtierea taliei cu pantaloni cu talie zidi ar fi o alta alegere si, de fapt, o tendinta care triumfa si care ne place. Total looks sunt perfecte cu privire la o silueta mai subtire.

Albul si rosul formeaza un cuplu impresionant. La fel cu destinatia de si alte tonuri clasice, cum este gama bej sau nude. Un binom care accepta alte clasice. Combinand un pantalon rosu cu o camasa alba stim pentru este un look reusit cu directia de cu directia de nu risti in materie de contraste.

Doua culori care dintre incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor cinci tonuri nu te iti duce decat intr-un singur loc: un look de 10. Combinarea blugi clasici cu accesorii rosii ar fi un trend pe care il adoram.