Logotipo

Blugi baggy

blugi baggy Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi baggy Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi baggy

De unde sa cumperi Blugi baggy?

Daca preferi sa dai tinutei tale un aer mai urban, poti combina blugi baggy cu adidasi asortati. Acum daca cumperi fel, veti gasiti un look foarte casual cu care sa mergi mai sus de tot.

Combinarea unei fuste negre cu o camasa alba este ceva usor si care ofera rezultate foarte bune. Alege o fusta neagra, mulata si midi, asortata cu o camasa dintre poplin cu maneca lunga si cu gat barca. Un look elegant, subtil si foarte magulitor. Pentru a integrala look-ul, completeaza aceste noua piese vestimentare cu o sandala cu toc si niste cercei XXL aurii in procedeu vintage. Cu cesta tinuta nu veti lasa pe nimeni indiferent!

Orice pantalon verde cu un desen imprimat (cum este cazul pantalonilor verzi militari) arata bine cu haine deschise, fie cu scopul de sunt in tonuri albe sau nude. Combinarea acestor 8 piese creeaza echilibrul perfect de care tinuta ta are nevoie, creand un contrast optim. In plus, arata si mai in stil corect daca va iei niste adidasi asortati, care sa aiba un detaliu sau un punct de culoare cu imprimeul pantalonilor.

Desi le folosim de obicei in tinutele sport, acest tip de modele te ajuta ca a fi combinat perfect cu blugi baggy, pantaloni, camasi si chiar cu paltoane sau blazere. Trebuie doar sa le oferim accesoriile si culorile care se potrivesc cu privire la a exploata posibilitatile pe care le ofera.

Caroseria triunghiulara inversa sau considerata caroserie sportiva are si ea trucurile sale de pus in valoare. Alegerea hainelor care pun in evidenta picioarele si talia este cheia acestei siluete. Evita hainele supradimensionate si alege rufe simple, in tonuri inchise, in partea de sus.

O pereche de pantaloni cu un sacou de costum asortat in acelasi ton cu sandale rosii cu toc nu se te ajuta ca a traduce decat printr-un singur cuvant: superb! Ne place sa combinam rosul cu albul, intrucat contrastul a trei culori care transmit ganduri opuse se potriveste de minune.

Doua culori care din incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor 7 tonuri nu te va duce decat cu un singur loc: un look de 10. Combinarea blugi baggy cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.