Logotipo

Blugi albi

blugi albi Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
blugi albi Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Blugi albi

Cum sa alegi Blugi albi?

Una printre optiunile care triumfa mai ales in street style ar fi combinarea blugi albi cu articole vestimentare din piele. Fie o pereche de pantaloni, fie o fusta midi. Contrastul intre materiale si tesaturi creeaza o tinuta de 10. Combina pantalonii dintre piele asociati cu look-ul de noapte si sexy cu o camasa alba in mod romantic.

Una intre optiunile care triumfa mai iubit in street style ar fi combinarea camasilor albe cu articole vestimentare dintre piele. Fie o pereche de pantaloni, fie o fusta midi. Contrastul din materiale si tesaturi creeaza o tinuta de 10. Combina pantalonii dintre piele asociati cu look-ul de noapte si sexy cu o camasa alba in mod romantic.

In plus, pantalonii verzi kaki pot fi utilizati in orice durata a anului, intrucat se adapteaza de minune atat la tinutele mai primavaratice, cat si la cele mai caracteristice anotimpului de iarna.

Contrastul din blugi albi creeaza o combinatie foarte originala si eleganta. Si asemanator ca si rosul, portocaliul combinat cu tonuri de roz efectua parte printre combinatiile imposibile care au devenit cele mai reusite look-uri. Incercati cesta combinatie si confirmati cu scopul de contrariile se atrag.

Combinand o rochie intre satin roz cu pantofi albi, stim deja cu privire la este un look potrivit cu privire la un eveniment special, cum ar fi o nunta sau o cina. Dar ce se intampla daca schimbam pantofii cu o pereche de pantofi sport? Ei bine, rezultatul ar fi un look foarte cool si original, cu care poti functiona oriunde, intrucat rochia nu va mai fi cu destinatia de noapte si iti reduce efectul fix.

Orice pantalon verde intr-un desen imprimat (cum este cazul pantalonilor verzi militari) arata bine cu lenjerii deschise, fie ca sunt in tonuri albe sau nude. Combinarea acestor zece piese creeaza echilibrul perfect de care tinuta ta are nevoie, creand un contrast optim. In plus, arata si mai corect daca iti iei niste adidasi asortati, care sa aiba un detaliu sau un punct de culoare cu imprimeul pantalonilor.

Combinarea blugi albi cu blugi este 2 printre cele mai simple si mai comune compozitii stilistice. Si, in ciuda simplitatii sale, acest amestec functioneaza de minune. Iti indrumam sa il asortezi cu 2 elemente: un blazer si tocuri. Aceasta tinuta care la prima vedere nu are nicio complicatie este fara cusur cu directia de a merge la serviciu.