Logotipo

Balerini ivory

balerini ivory Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
balerini ivory Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Balerini ivory

De unde sa cumperi Balerini ivory?

Desi le folosim de obicei in tinutele sport, acest tip de modele te ajuta cu scopul de a fi combinat perfect cu balerini ivory, pantaloni, camasi si chiar cu paltoane sau blazere. Trebuie doar sa le oferim accesoriile si culorile care se potrivesc cu directia de a exploata posibilitatile pe care le ofera.

Combinarea unei fuste negre cu o camasa alba este ceva usor si care ofera rezultate foarte bune. Alege o fusta neagra, mulata si midi, asortata cu o camasa dintre poplin cu maneca lunga si cu gat barca. Un look elegant, subtil si foarte magulitor. Pentru a integrala look-ul, completeaza aceste 8 piese vestimentare cu o sandala cu toc si niste cercei XXL aurii in sortiment vintage. Cu cesta tinuta nu veti lasa pe nimeni indiferent!

Acest prototip caracteristic este perfect cu directia de a fi purtat cu un articol de imbracaminte imprimat. Pantalonii de culoare verde sticla, fiind un ton mohorat, sunt usor de combinat si permit combinatii mai indraznete si mai revolutionare. Poti oricand sa mergi la sigur si sa optezi cu destinatia de tonul de alb care stim cu privire la iti fi un succes. Cu toate acestea, te provocam sa incerci aceasta tinuta riscanta.

Doua culori care dintre incompatibile au devenit infailibile. Bazandu-te pe amestecul acestor 7 tonuri nu te va duce decat intr-un singur loc: un look de 10. Combinarea balerini ivory cu accesorii rosii este un trend pe care il adoram.

Daca se afla ceva care diferentiaza o camasa alba ar fi versatilitatea sa. Acest articol de imbracaminte ofera posibilitatea de a fi purtat pentru rochie. Alege o camasa XXL cu maneci lungi sau scurte si poart-o cu niste sandale cu toc subtire sau cizme de cowboy. Un look impecabil cu un singur articol de imbracaminte.

Culoarea care a captivat ultimele generatii si care s-a pozitionat pentru fiind preferata acestei veri. Da, este vorba despre roz fucsia, culoarea care este mai sus de tot si care s-a strecurat in garderobele noastre. O culoare care ar fi mult mai putin decat o simpla tendinta si care a fost legata de evenimente precum lupta cu privire la egalitate.

Uneori este greu sa ai o tinuta care sa fie calduroasa, confortabila si usor de asamblat. De aceea, iubim balerini ivory si suntem fani gasesti purtarii lor cu tot felul de tinute.