Logotipo

Balerini cu pietre

balerini cu pietre Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
balerini cu pietre Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
balerini cu pietre Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:
balerini cu pietre Vezi Pretul
Arata-i unui prieten:

Balerini cu pietre

De unde sa cumperi Balerini cu pietre?

Sa te gandesti cu directia de cinci culori pe care nu le-ai mai amestecat niciodata au devenit noul alb si negru ar fi practic perfect. Combina balerini cu pietre cu o geanta mini de culoare rosu aprins. Vei obtine un look sofisticat si la moda, care nu va trece neobservat.

Combinatia noastra preferata pentru pantalonii maro ar fi cea cu o piesa de imbracaminte superioara verde. Mai ales daca vorbim de maro inchis: nu exista nuanta inchisa de verde care sa reziste. Combina un pulover verde menta cu pantaloni maro si cumpara un look foarte top.

Desi te ajuta cu directia de a parea un look oarecum sobru, neutralitatea albului face pentru restul hainelor si accesoriilor intre set sa iasa in evidenta. Prin urmare, chiar si intr-un top usor puteti profita la maximum de aceasta tinuta.

Este o tinuta ideala cu directia de zilele calduroase, cand avem necesitate de rufe grele si moi. In plus, cu niste balerini cu pietre si o geanta asortata vei poti descoperi o nota de culoare unica, cu care nu vei trece neobservata.

Daca iti place sa optezi cu directia de un soi casual si confortabil, o fusta lunga cu adidasi este tot ce ai nevoie. Adidasii au devenit o tendinta care pe langa faptul cu destinatia de matura street style-ul este o compilatie ideala cu directia de cele printre recenti carora le place sa fie confortabile.

Pe de alta parte, poti oricand sa adaugi doi accesorii, desi iti indemnam sa optezi cu scopul de un imprimeu colorat sau un top strident.

O fusta plisata are lipsa doar de un blazer cu destinatia de a deveni o alegere infailibila. Plisate, lungi sau midi, dar intotdeauna cu un sacou. Daca iti convine sofisticarea, acest tip de look balerini cu pietre ar fi perfect.